Schoenen opbergen

We begonnen in 2012 met de online verkoop van laarzenrekken en gerelateerde producten zoals laarzenschrapers, voetenvegers en laarzenknechten. Echter zijn we inmiddels al lang niet meer gespecialiseerd in alleen deze producten.

Het opbergen van schoenen of schoeisel in het algemeen is bij laarzenrek.nl namelijk een steeds grotere rol gaan innemen. Zoals het begon met rekken speciaal geschikt voor het opbergen van laarzen alleen beschikken we inmiddels ook over een ruim assortiment schoenenrekken. Rekken die wel of dan niet gecombineerd zijn, dus geschikt voor zowel schoenen als laarzen of enkel voor schoenen alleen.

Het opbergen van laarzen én schoenen oftewel schoeisel is onze specialiteit geworden! Het assortiment van laarzenrek.nl zullen we dan ook stap voor stap verder blijven uitbreiden en verbeteren.

Op dit moment worden er zelfs in totaal acht nieuwe schoenenrekken aan het assortiment toegevoegd! Zie als voorbeeld dit schitterende schoenenrek van de duitse fabrikant Ruco dat geschikt is voor zowel deur als wandmontage.

Wand en deur schoenenrek.

Laat een reactie achter