Retourneren

Bij Laarzenrek.nl kunt u uw bestelling binnen 30 dagen GRATIS ruilen of retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Het is hierbij van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk en van toepassing). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen helaas niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.

Hoe het werkt (Nederland)

Zodra wij uw bestelling bij PostNL hebben aangeboden ontvangt u automatisch een e-mail. Hierin vindt u naast het unieke Track & Trace barcodenummer dat bij uw bestelling hoort ook een link. Via deze link kunt u een retouretiket downloaden dat u na het uitprinten op het terug te sturen pakket kunt bevestigen. Het pakket kunt u vervolgens afgeven bij een PostNL servicepunt bij u in de buurt.

Hoe het werkt (België)

Voor Belgische klanten is het momenteel helaas nog niet mogelijk om een retouretiket te downloaden zoals hierboven beschreven staat. Wij vragen u daarom eerst even contact met ons op te nemen indien u uw bestelling wilt retourneren.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed!